Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki bilgelik birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve modern düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza ayar katmayı hedeflemektedir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, bunalım anlarında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile içeriden dışarıya muhik açılmaktadır.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın en muhataralı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, anatomi tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol şeşnda tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve yalım intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri uyarıyor ve onat fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Kanun ve yönetmeliklere göre planlı yangınla uğraş adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına tüm projelendirme işlemlemlerinizi yaşama ve varlık kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı sinein insanların dumandan zehirlenmesine yük olan ivedili boyut Yangın Çıkış Kapısı kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha kül kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Tasavvur olarak tefavüt göstermekle alay malay eş özellikleri, dayanıklı ve her hâlde kuruluşda olmalarıdır. Standart iç kapılara nispeten farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page