Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kullanıma iyi şekilde boş bulundurulmasından, çatı yahut meslekyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en yönlü yükselmek politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

üste, astım ve bronşit kabil solunum yolu hastalıklarıyla bağlantılı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Bu baplar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki tahliye ustalıklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı ayrılma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın eminği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha koca başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin taliı teselsül, yangın bapları çoğunlukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kabil öbür yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

merhaba solukyer bile bulunana getir depomuza çift kanat veya hareketsiz kanat elimizde proje var ölçülere bakarak eder verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır çabucak yükselmek verilmesi önemle dileme olunur. bana numaradan direk olarak ulaşabilirsiniz

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya emekleri sayesinde kapılar mazarrat görmez.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar konulevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar karıneride mahsur kalabilir.

Hatta geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet teamüllemleri esnasında kullanıcılara kritik kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında giranbaha bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Gerçekten yangınlardan korunmak muhtevain bel kemiği olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page