yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yüzı esna opsiyonel olarak hileınan hidrolik düzen ile henüz kesif yararlanma sağlamlanabilir.

Düzen Odası Yangın Bapları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının huzurı dizi otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapısı camlı olabilir.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir tehlike anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak yapıda olmalıdır.

1 mm veya daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok daha esen ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere hediyeı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Taban kattaki dükkân ve benzeri yerlerde şahsiyet skorsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, çatı dışına hiç çıkış ehliyetli akseptans edilir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir radde da, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan koca bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve elan az tamir gerektirir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan alındığı çatı yararlanma sınıflarında, bir koridor karınindeki 2 yangın merdiveni arasındaki mesafe, yağmurlama sistemi olmayan binalarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan gestaltlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olanaksız.

Bunun muhtevain de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çallıkışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları umumiyetle otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı üzere evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir yangın kapısı şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kaçış yolları, bir kuruluşnın rastgele bir noktasından arz seviyesindeki caddeye kadar olan devamlı ve engellenmemiş yolun tümdır. Kaçış yolları kapsamına;

Montaj: Yangın bapsı, sadık şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page